Nyheder

KOOR's web shop

Så er den her .......... KOOR's web shop.

Her kan du bestille en masse lækre varer med KOOR's nye logo og navn.

Du har også mulighed for tilkøb med eget navn trykt eller broderet.

Når du er inde i web shoppen, så findes der i menuen til venstre et måleskema, hvis du er i tvivl m.h.t. størrelserne.

Du kan også finde en knap på forsiden af hjemmesiden til web shoppen.

Ved generalforsamlingen 29.01.17 takkede nu forhenværende formand, Irini P. Veiler af med disse ord:

Jeg vil gerne have lov til at sige tusind tak for denne gang.

Sidste år fik jeg en øjenåbner.

Min dengang 9-årige søn spurgte mig, om KOOR var vigtigere end ham. Den gjorde så ondt og jeg vil aldrig glemme de ord. Da besluttede jeg mig for at arbejde hen imod en udtrædelse af bestyrelsen samt andre store aktiviteter i klubben.

Jeg har længe haft mange jern i ilden – men har blot ikke ville indse det selv. Thor hjalp mig med det. Jeg lovede mig selv, at jeg ville prioritere min familie højere end KOOR – derfor står jeg nu her og siger ”tak for denne gang”.

Da jeg startede som lørdagsunderviser for mange år siden, havde jeg aldrig prøvet at undervise andre end Liv. Så at skulle have ansvaret for alle de søde og dejlige børn i så mange timer var en personlig grænse, jeg skulle krydse.

Men når jeg mødte alle de børn, så deres smil og længsel efter at sidde på ponyen – ja, så gik nervøsiteten væk af sig selv. Jeg har taget alle børn til mig og de har lært mig en masse.

Jeg har set børnene udvikle sig og blive bedre, starte på hverdagshold og endda på springhold.  Jeg har fået så mange dejlige varme knus fra børnene – men også fra de voksne.

Jeg har mødt så mange søde mennesker og jeg vil savne jer.

Det har været en fornøjelse og et privilegie at sidde som Jeres bestyrelsesformand i 4 år. Jeg startede fuldstændig ”grøn” i faget og fik at vide, at ”det er ikke noget særligt at være formand” – men det er noget særligt!

Jeg har lært utroligt meget om foreningsarbejdet og det at arbejde med mennesker.

Tak for tilliden og troen på, at jeg kunne og ville det bedste for KOOR. Det har ikke altid været lige sjovt og der har også været nogle utrolige hårde og svære beslutninger – nogle vil sidde i mig for altid.

Men jeg har gjort det så godt jeg kunne og altid haft mit hjerte med i mit arbejde.

Tak til min bestyrelse for jeres store arbejde I gør for KOOR. Jeg ved, I får meget at arbejde med i år og jeg håber inderligt, at KOOR’s medlemmer hjælper jer.

Jeg vil igen bede alle medlemmer, børn, forældre og bedsteforældre, om at hjælpe til i klubben.

Det er et kæmpe arbejde at drive en rideklub og vi gør det alle frivilligt.

Men vi har brug for jer alle sammen til at byde ind med hjælp.

Bestyrelsen, vores udvalg og de frivillige hænder vi har nu - kan ikke gøre det alene. Jeg ønsker ikke for nogen, at de skal høre ordene ”er KOOR vigtigere end mig?”…

Nu vil jeg overlade mine KOOR-nøgler til Marlene og så vil jeg ønske den nye bestyrelse og KOOR al mulig held og lykke fremover.

Jeg siger ikke ”farvel” – for vi er stadig tilknyttet KOOR og vil stadig ride her. KOOR vil altid være en del af os.

TAK.

Irini P. Veiler

Tak for mange gode år

August 2016.

Efter 3 år som lørdagsunderviser takker Irini P. Veiler af. "Mine lørdage på KOOR har været så fantastiske og jeg kommer til at savne alle mine små ryttere. De har givet mig så megen glæde og jeg har nydt timerne sammen med de yngste KOOR ryttere. Jeg har lagt mange frivillige timer på KOOR og kommer i fremtiden til at prioritere mine timer med familien.

Tak til alle børn for mange mange fantastiske timer sammen.

Jeg siger ikke farvel - men på gensyn!".

Irini Papageorgiou Veiler ♥

Ny Facebook Gruppe.

DRF har opfordret os til, at rideklubbens offentlige medier bliver administreret af bestyrelsen og ikke privatpersoner.

Bestyrelsen er enig i dette og derfor har klubbens tilgang til de forskellige medier gennemgået en tilretning.

KOORs hovedgruppe er oprettet af et medlem, der ikke ønsker at overdrage administrator-rettighederne, derfor ser vi os nødsaget til at starte en ny gruppe.

I KOORs nye hovedgruppe vil man kunne finde opslag om de aktiviteter, stævner m.m. vi har på KOOR - samt følge med i livet på KOOR, uden at være der fysisk.

Vi håber, I vil melde jer ind KOORs officielle gruppe: Kjellerup Sportsrideklub: https://www.facebook.com/groups/760081647408262/

og ser frem til at yde jer alle en god service i KOORs nye Facebook gruppe.

Som endnu et nyt tiltag har KOOR også fået en Køb og Salg gruppe:

https://www.facebook.com/groups/1615172265372486/

Pr. 1. december 2014 starter Rasmus Jensen som underviser på KOOR. Rasmus vil varetage samtlige timer på nær onsdag aften, hvor Anja Broberg fortsætter sine timer.

Rasmus er en erfaren rytter og underviser og har hjertet med i sit arbejde.

Vi håber, alle vil tage godt imod ham på KOOR.

25/11-14.

Vi har været nødsaget til at opsige Jens Asferg og Sofie Bonde som undervisere på KOOR. 

Vi siger dem begge tak for gode stunder og undervisning og ønsker dem alt godt i fremtiden.

 

Pr. 1. november 2014 vil alle modtage digital post fra det offentlige.

Silkeborg Kommune og Idrætsrådet har spurgt om vi vil hjælpe med at få denne information ud til vores unge medlemmer fra 15 år og op. 

Det vil vi selvfølgelig gerne. Derfor har vi lagt en video herunder.

15/8-14

KOOR har deltaget i en konkurrence på Facebook, hvor man kunne vinde 5.000,- hvis man kom i top 10 med flest stemmer. Det var en konkurrence sponsoreret af OK Benzin. Vi kom lidt sent ind i konkurrencen og havde derfor kun 14 dage til at få nok stemmer.

Efter kort tid kunne vi se, at vi bevægede os fra plads 35 og fremad. Plads 26 kom på et tidspunkt og der kom fortsat flere stemmer. Vi lå i mange dage som nr. 3 på listen og vi havde en god fornemmelse i kroppen. 

MEN aftenen før deadline skete der pludselig noget. Der begyndte at komme stemmer ind hos konkurrenterne og før vi kunne sige "PRUHHHH" lå vi på 6. pladsen. Hvad skete der lige... som aftenen skred frem røg vi ned på en 7. plads. Det gav lidt sen aften arbejde til os og vi sendte besked igen til familie, venner, bekendte, kollegaer, ansatte, venners venner. Beskeder blev sendt til Tyskland, England og Grækenland og disse blev oversat og delt i de pågældende lande.

Dagen, hvor afstemningen skulle falde, lå vi tæt på grænsen til "ingen-gevinst" og pludselig røg vi ned på en 11. plads. Hvis det holdt - var der ingen penge til KOOR. De sidste timer inden gong-gong'en lød, blev der sat extra hårdt ind. Beskeder som "ingen morgenkaffe til de ansatte før de havde stemt" svævede i luften og "hjææææælp" og "stem stem stem nuuuuu" lød i det Midtjyske. 

Minutterne inde det sluttede var der kun meget få stemmer, der skildte vindere og tabere ad. Spændingen var næsten ikke til at holde ud. Opdateringstasten blev flittigt brugt på tasteturet, sms'er svipsede igennem luften, opdateringer og tags bippede heftigt på mobilerne. Vi lå på en 8. plads og sekunderne SNEGLEDE sig afsted. Klokken nærmede sig 10.00 og stemmerne tikkede stadig ind.... 

Frusterende var det, da tiden HAVDE passeret 10.00 og der ikke var blevet lukket for stemmetælleren. Vi røg på en 10. plads.... og det var næsten ikke til at bære! Hvorfor lukkede de dog ikke for stemmerne - nu var vi da langt over kl. 10?

Stor var lettelsen, da mobilen ringede og jeg hørte en stemme sige: "hej, det er Mette fra OK Benzin" - Jo, vi havde da vundet og tælleren var stoppet kl. 10, så vi havde fået en 8. plads.

Vi havde fået 489 stemmer og 11. pladsen havde 482 stemmer - så det var virkelig hård konkurrence vi havde fået.

På KOOR's vegne vil jeg gerne sige 1000 tak til alle, der stemte på os. I skal vide, at hver en eneste stemme har haft betydning! Nu ser vi frem til at bruge de 5.000,- til noget godt i vores nye fine rytterstue.

Irini Papageorgiou Veiler

11/8-14

Venter på køkkenet, vinduerne og dørerne

3/7-14

Rytterstuen under gen-opbygning

Her er rytterstuen nu tømt og genopbygningen igangsat.

Brand på KOOR

Brandårsag er nu fundet

13/6-14

Teknikerne har nu været hos KOOR og undersøgt stedet. Brandårsagen er fundet. Det var en teknisk fejl i vores kaffemaskine. En fejl på printpladen har foresaget et slags spring i strømmen, der har dannet en gnist og sådan er branden opstået. 

Ingen mennekser har været skyld i det!

Nu skal vi videre herfra. Det næste er forsikringen skal i gang... så vi kan få en ny rytterstue.

Vi vil endnu engang takke alle for for jeres hjælp, tanker og ord. Det betyder rigtigt meget for os.

mvh

Bestyrelsen / Irini P. Veiler

Her kan du hjælpe os på KOOR...

9/6-14 / opdateret 10/6-14 / opdateret 27/6-14

I dagene efter branden i vores rytterstue på KOOR, er vi blevet mødt af utrolige mange, der gerne vil hjælpe os. Private mennesker, de erhversdrivende, forældre, mennesker fra nær og fjern. Nogle har ikke meget selv - og alligevel finder de ting frem, der kan hjælpe os. Vi er SÅ taknemmelige!

Det har været et kæmpe arbejde at finde frem til alle de ting, som vi i hverdagen er vant til "det er der jo bare". De store ting, som er så tydelige i synsfeltet: Komfur, køleskab, tv m.m., men så er der jo det vi ikke rigtigt tænker over: staniol, opvaskebørster, ostehøvl, karklude, krydderierne..... og mange mange flere ting. Da vi har stævne om et par dage, er der nogle ting, der bare ikke kan vente på at forsikringen er færdigbehandlet. Og derfor rykker vi hurtigt ud til omverdenen og beder om hjælp. 

En stor hjælp vil også være JERES TID. Vi har hårdt brug for deltagere og publikum til vores Ring og Rid stævne på torsdag. Det plejer at være super hyggeligt og det håber vi også det bliver denne gang. Kom og vær med. Kom og lad os trykke jeres hånd, se jer i øjnene og vise vores taknemmelighed.

Alt vores slik, sodavand, paptallerkener, servietter, kaffe, kakao-pulver og meget meget mere ligger som en smeltet klat... - Vi kæmper for at få samlet ind, så vi har noget at sælge af i vores snart nye ude-cafeteria :-)

Herunder har vi listet non-food ting op, som vi kunne bruge din hjælp til. Den er redigeret 10/6-14 og 17/6-14 og 27/6-14, da der allerede er nogle, der vil låne/give. Disse ting har jeg slettet fra listen:

Sodavandsautomat med møntindkast
kaffeautomat med møntindkast

Stor fluefanger

Termokander

blad-/avis holder
kost

Hjælp til KOOR

6/6-14 - redigeret 8/6-14

Dagen derpå har været hektisk for alle på KOOR og Stald Hegstrup. Der er ved at blive udarbejdet en liste over, hvad vi står og mangler HER og NU, da vi har stævne på 6 dage og ridelejr om 8 dage. Nogle ting kan vi ikke vente på, at forsikringen kommer retur med sagsbehandling m.m.

Hold øje med siden her.

Imorgen, mandag, har vi bestyrelsesmøde. Her vil vi gennemgå listen og derefter offentliggøre vi, hvad vi har brug for "HER og NU". Allerede på nuværende tidspunkt er vi blevet tilbud SÅ fantastisk mange ting. Noget kommer helt fra Nordsjælland! Vi er meget meget taknemmelige over al hjælp - ligefra plastikskeer og servietter til køleskab, borde, komfurer. Hvor er det dejligt at så mange gerne vil hjælpe KOOR :-)

Mvh

Bestyrelsen

Brand på KOOR

Vi har haft en ildebrand på KOOR 5/6-14, hvor vores rytterstue / cafeteria er brændt til ubrugelighed.

Ingen mennesker og dyr er kommet til skade. Brandvæsenet var hurtigt på pletten efter alarmopkald. Heldigvis er de fleste heste og ponyer på døgnfold for tiden og kun 5 heste skulle ud af vores store stald. Det skete med hurtig indsats fra dem, der kom i stalden med det samme. 3 personer har været på sygehuset for check af røgforgiftning - alle er ved midnatstid hjemme igen i god behold.

Vi er alle rystet og taknemmelige for at der kun skete materielle skader.

Vi vil i den nærmeste fremtid bede om hjælp til diverse sager og håber lokalbefolkningen, virksomheder og medlemmerne vil og kan deltage.

Her vil komme en opdatering på dette senere - så hold øje med siden.

 

På bestyrelsen og KOOR's vegne,

Irini P. Veiler / Formand

Glædelig jul og godt nytår

 

KOOR ønsker alle en glædelig jul samt et godt nytår.

Vi ser frem til at være sammen med jer alle igen i 2014.

Nyt dressurhegn

Så er vores nye flotte dressurhegn ankommet og er ved at blive sat op.

Vores gamle dressurhegn har fået en ansigtsløftning

En dejlig sommer-solrig lørdag i maj 2013 fik vores gamle dressurhegn en velfortjent ansigtsløftning. Til vores arbejdsdag var der en masse piger, der alge-behandlede brædderne så de blev klar til maling. Den 18/5-13 blev penslen endnu engang svunget over dem. Tusind tak for hjælpen til det hele. Der er mange ryttere, der vil få gavn af vores gamle dressurhegn igen :-)

Farvel til Jeppe

Jeppe stopper hos KOOR pr. 1. april 2013 efter eget valg. Vi har været meget glade for Jeppe og ønsker ham alt godt i fremtiden.

Den 14/4-13 (når vi holder arbejdsdag) vil vi holde en lille afskeds"fest" for Jeppe og håber mange vil være med til at sende ham godt afsted.

Bestyrelsen

Liv viser gevinsten frem under KOOR skiltet

Bestyrelsen havde sat et kæmpe lækkert påskeæg på højkant i anledningen af, at vi nærmede os medlem nr. 100 i vores facebook gruppe. 

 

Facebook, vinder, medlem nr. 100

Medlem nr. 100 af KOOR's Facebookgruppe

Charlotte Sander fra Thorning blev vores Facebook medlem nr. 100 og vandt dermed et lækkert påskeæg. Charlottes 3 drenge, Anker, Asger og Alex gjorde alle store øjne og slikkede sig om munden - det kan ske, der bliver kamp om det lækre påskeæg :-)

Måske drengene en dag bliver kommende ryttere på KOOR... :-)

Tillykke til Charlotte og velkommen i KOOR's Facebook gruppe

Arbejdsdag 14/4-13

20/3-13

Så er der snart arbejdsdag på KOOR. Opslag er snart at finde i rytterstuen.

mvh

Irini P. Veiler

Ny bestyrelse

7/2-13

Ser vores nye bestyrelse her:

/bestyrelsen

Prisstigning

1/2-13

På baggrund af, det på generalforsamlingen offentliggjorte regnskab for 2012, er vi desværre nødt til at hæve vore timepriser for undervisning med virkning fra 1. februar 2013. Timeprisen vil stige med kr. 25,00 pr. måned. 

Ny underviser på KOOR i 2017

NYHED - NYHED - NYHED

I januar 2017 vil der ske nogle ændringer på KOOR.

Rasmus Jensen har valgt at søge nye udfordringer og stopper pr. 14/1-17. Vi siger tak for 2 gode år med Rasmus og ønsker ham held og lykke fremover.

Maja Bech Andersen starter pr. 16/1-17 som underviser og vil fremover stå for holdundervisningen. Maja overtager hermed alle Rasmus' hold. Anja Broberg vil fortsat undervise på sine onsdagshold.  Herunder kommer en præsentation af Maja:

Maja er 34 år og har boet sammen med Jack i 12 år. 2005 var Maja i lære til berider og har efter 2½ år gennemført som Rideinstruktør. Som en del af uddannelsen lærer man bl.a. at håndtere, forstå og undervise børn. Maja er derudover uddannet salgsassistent og har en passion for galopheste. I 2½ år har hun undervist på en rideskole i Ikast - så hun kender en del til rideskole-miljøet. Maja glæder sig meget til at komme i gang på KOOR og vi håber I alle vil tage godt imod hende.

Kontakt information til Maja finder I her.

I forbindelse med KOOR åbent hus arrangement 15/1-17 - vil der være en afskeds- / velkomstreception for Rasmus og Maja.

Vi glæder os til at byde Maja velkommen og ser frem til godt samarbejde.

En hilsen fra Sverige

Torsdag den 18. februar 2016 modtog jeg en mail fra Sverige. Andrea, som hun hedder, kunne fortælle mig en dejlig nyhed.

Vores Anton som vi solgte i maj 2014 går nu som rideskole hest på en rideskole, Värmdö Ridklubb, udenfor Stockholm. De er rigtig glade for ham og han har det godt. Hun skriver, at han er lidt speciel at ride på, men han er så dejlig og sød ved de små ryttere.

Jeg takkede for mailen og spurgte, om jeg kunne få et billede som jeg kunne vise jer alle her på hjemmesiden. Det kom så med mail mandag 22. februar 2016 og det billede skal I da også se.

Dejligt at se, hvor godt han ser ud og at han har det godt. Vi ønsker Anton alt godt med sine "nye" svenske mennesker, heste og ponyer. Skulle I komme forbi Stockholm - så tag et smut ind og hils på Anton. 

I kan læse mere om Värmdö Ridklubb her.

Irini P. Veiler / KOOR

1. marts 2016

Idrætsprisen 2015

Kom og vær med til at hylde og hædre Sofia Valentina Hegstrup endnu engang, når hun modtager Silkeborg Kommunes Idrætspris 2015 for hendes umådelige flotte præstation ved EM i Frankrig sidste år

Det vil foregå i Jysk Arena i Silkeborg - tirsdag 1. marts 2016 kl. 18.30 - 21.00.

Uddrag af aftens program: 

Underholdning ved bands fra Silkeborg Ungdomsskole, Talkshow med SIF-træner, Peter Sørensen og sportsredaktør på MJA, Peter Sørensen (og ja, de hedder det samme).

Kåringerne foretages af: Borgmester Steen Vindum, formand for Kultur-, Fritids- og Idrætsudvalget Gitte Willumsen og formand for Idrætsrådet René Maretti.

Vi håber at se mange KOOR-medlemmer, venner, bekendte og familie - oppe på tribunepladserne. 

6/7-15

EM GULD

Ja, sådan ser en EM GULDmedalje ud. 

Den er vundet er Sofia Valentina Hegstrup på Santa ved Europamesterskab i Dressur i klassen Children i Vidauban, Frankrig.

12/6-15

KOOR rytter til EM i Frankrig

 

For FØRSTE gang vil der blive afholdt "EM for children" i dressur. Det vil foregå i Vidauban, Frankrig fra 1. til 5. juli og KOOR er stolte af at kunne meddele, at vi har en KOOR rytter med. 

Sofia Valentina Hegstrup er den eneste, der skal repræsentere Danmark ved dette EM for Children. Sofia rider den skønne Santa og vi ønsker Sofia and crew al held og lykke i Frankrig. Vi hepper og krydser fingre for jer :-)

 

EM i Frankrig - Ridehesten

23/01-2015

Sikkerhedsveste til KOOR

Her ses de 5 sikkerhedsveste som Line Hansen vandt til KOOR i Rytters Ridesport's konkurrence på Facebook. 3 røde (til børn) og 2 brune (til voksne). 

KOOR er meget taknemmelig :-)

Rytter's Ridesport

21/1-15

Sikkerhedsveste til KOOR

Line Hansen deltog i en konkurrence på Rytter's Ridesports Facebook side, hvor hun skulle give en begrundelse for, at netop KOOR skulle vinde nye sikkerhedsveste. Line's historie var en ud af 180 og vi på KOOR er enormt taknemmelige over, at hun uselvisk benyttede chance til at hjælpe os. 

Her er hvad Line skrev:

Line Hansen KOOR - Kjellerup Og Omegns Rideklub, Industrivej 2, 8620 Kjellerup.
Vi ville blive taknemmelige hvis vi vandt sikkerhedsvestene da det ville være med til at gøre en forskel. Vi er en klub der går meget op i sammenhold, og sikkerhed og hvor alle hjælpe
r hinanden. Vi har en lang historie bag os, og den historie prøver vi at bevare ved at fortælle videre. Klubben er fantastisk og gør rigtig meget for de små, unge men også for de voksne. Vi har gjort en stor indsats for at starte ekstra hold til de ældre, og vi har haft en ide om et hold med ene af mænd. Det kunne være rart med nogle ekstra ressourcer der kan gøre dette muligt, da vi prøver at hjælpe alle der ikke selv har de største remedier at gøre med. Klubben har gjort meget for mig, og jeg har været der i 13 år og vil gerne være med til at gøre noget godt for dem. Jeg har set den udvikle sig, og have stor succes, men d. 5/6-14 havde vi brand på rideskolen. En meget forfærdenlig oplevelse, der gjorde at vi tog et skridt tilbage. Vi har heldigvis med mange frivillige og søde menneskers hjælp fået vores rytterstue tilbage og det har hjulpet at få så meget forærende. Denne gestus ville være prikken over i'et, så derfor skal i vælge os.

16/1-15

Bianca er tilbage

Bianca gik på pension i sidste kvartal af 2014. Men i sidste uge skete det, at hun kom tilbage til KOOR ! :-) Bianca var ikke klar til at gå på pension og det er til stor glæde for børn, unge og voksne at se hende igen. Velkommen tilbage Bianca

Idrætsrådet i Silkeborg informerer

Early warning til medlemmerne af Idrætsrådet.


Idrætsrådets bestyrelse har de seneste måneder arbejdet
på at finde kandidater til de ledige poster til bestyrelsen.
På repræsentantskabsmødet den 3. marts 2014 skal der
vælges formand, tre bestyrelsesmedlemmer og to suppleanter.
Medio januar er det lykkedes at få tilsagn fra to
kandidater til bestyrelsen, medens der til de øvrige poster
fortsat ikke er nogen kandidater.
Idrætsrådet i Silkeborg Kommune er sammenslutning af
idrætsforeninger i kommunen. Med den opbakning vi har
fået, kan vi ikke undgå at være lidt betænkelig for Idrætsrådets
fremtid.


Hvis der ikke kan sammensættes en fuldtallig bestyrelse
på i alt syv personer, må repræsentantskabet forholde sig
til Idrætsrådet fremtid i kommunen! Hvis idrætten fremover
skal have et fælles talerør over for Silkeborg Kommune
og andre interesseorganisationer er det vigtigt, at
Idrætsrådet bevares. Hvis Idrætsrådet ikke fremover eksisterer,
må hver forening klare sig selv overfor bl.a. de offentlige
myndigheder, og der vil fx ikke være nogen 'vagthund'
overfor specielt politikerne der træffer beslutninger
der påvirker idrættens hverdag!

Da det er medlemsforeningerne der på repræsentantskabsmødet
sammensætter en bestyrelse, skal vi opfordre
medlemsforeninger til, at I gør endnu en indsats for at finde
kandidater til de ledige poster, således vi kan bevare et
Idrætsråd i Silkeborg Kommune!

Se mere på linket herunder

08/12-13

2013 Klubmestre og Championatvindere

På traditionel vis blev de nykårede klubmestre og Chamionatvindere døbt.

Hannah har post om benet p.g.a. en brækket ankel.

20/10-13

Kjellerup Tidende 1. oktober 2013

En fin artikel om KOOR's kommende 25 års jubilæum

17-08-13

Donation fra Karen Bruun

Fredag 16-08-13 var vi oppe hos Karen Bruun og hente en masse ting og udstyr, som Karen ikke skulle bruge mere. Hun havde spurgt, om vi kunne bruge det til KOOR. 

Vi er sikre på at vi kan bruge en masse af det og det vi ikke kan bruge på rideskolen, vil vi sælge på næste loppemarked, vi holder på KOOR.

KOOR siger tusind tak til Karen for alle tingene. 

Stalden "skinner"

Der er nogle, der har haft travl i denne sommerferie. Stalden er ny kalket indvendig og udvendig. Det ser bare så godt ud :-)

Nye lørdagsundervisere

Efter sommerferien får vi nye undervisere på lørdagsholdene. Det er Anita Jensen og Ida Petersen, der underviser 1 lørdag pr. måned og Irini P. Veiler, der tager 2 lørdage pr. måned. 

En tur i byen

Fredag den 31. maj 2013 - super lækkert vejr 20-23 grader

kl. 17.20 startede vi turen fra rideskolen ind til Kjellerup. Vi skulle nemlig til Late Night med nogle af vores skønne ponyer. Silke, Nicklas, Jonathan og Mathilde. Turen tog godt 30 min. og på torvet i Kjellerup var der mange mennesker. Der var musik og ting og lyde som ponyerne ikke er vant til. Mathilde gav udtryk for at hun helst gerne ville hjem igen og vi lyttede til hende og en af vores dygtige ridepiger, red hende hjem igen.

Silke, Nicklas og Jonathan klarede det SÅ flot. De gik så roligt rundt med børn i alle aldre helt ned til 1½ - 2 år som med hjælp af mor eller far fik en ridetur rundt.

Så mange piger kom og hjalp med at trække rundt, dele foldere ud og sprede god ridestemning. Vi håber, at mange flere er bevidst om, at vi har en super god rideskole med nogle drønskønne ponyer og heste.

Og vi håber at mange børn er lagt i seng med et smil på læben og sender en kærlig barnetanke til vores ponyer.

Vi er helt klar med til næste år, hvis vi får muligheden for det :-)

Late night, Kjellerup

Mød nogle af vores ponyer i Kjellerup

Fredag 31/5-13 vil I kunne finde os på torvet i Kjellerup. Vi er blevet inviteret af Kjellerup Handel og Erhverv og glæder os til at møde en masse gamle som nye elever. Børnene vil kunne få en trækketur på vores dejlige ponyer og de voksne kan få en snak med os om evt opstart på KOOR.

Vi vil være der fra kl. 18 til 20.

Vi glæder os til at se jer :-)

Junior udvalget sælger lodder

21/3-13

I år vil Junior Udvalget sælge skrabelodder for Lillebror Lotteri 2013. Lodderne sælges i perioden 21/3-12 til 12/5-13. Lodderne koster 20,- og overskuddet går til Børnehjælpsdagens arbejde for de cirka 15.000 anbragte børn og unge i Danmark. Hver eneste dag bliver syv børn anbragt uden for hjemmet - på en døgninstitution eller i en plejefamilie. Børnehjælpsdagens formål er at forbedre deres selvværd, stimulere deres handlekraft og styrke deres tro på fremtiden – især inden for områder som uddannelse og sociale netværk.

Når I køber for 20,- går 8,50 til KOOR. Pengene vil blive brugt på vores unge medlemmer. Der er gode præmier og pengene går til gode formål.

Så skynd jer at købe nogle lodder... :-)

Velkommen hjem :-)

Niels, Anja, Sofia og drengene er vendt hjem efter 3 mdr i USA. Velkommen hjem til Danmark og til KOOR

12/3-13

Kjellerup Tidende's "Lederpris 2012"

Vores allesammens Mia Johansen og næstformand i bestyrelsen modtog idag 5/3-13 Kjellerup Tidende's "Lederpris 2012".

 

Rasmus Viuff fra Kjellerup Tidende kom forbi sammen med John Fuglsang fra Idrætsrådet i Silkeborg Kommune og overrakte Mia et gavekort samt en flot pris.

Mia var blevet indstillet til denne pris, da hun gør et kanon stykke arbejde og lægger så meget hjerte og energi i KOOR. Rasmus Viuff havde store og flotte ord i hans tale til Mia, som selvsagt blev rørt.

I kan læse mere i MJA 23/03-13 samt i Kjellerup Tidende 2/4-13 eller på http://www.e-pages.dk/kjelleruptidende/268/ -  på side 20 

Mia, du er vores allesammens Mia :-)

Tillykke med prisen - den er velfortjent

Hilsen fra os alle i KOOR

Heste på vinterfold

Vinterfold

11/2-13

Heste og ponyer blev lukket på fold. Hold da op, hvor de nød at komme ud i sneen.